Officiell arrangörssida

Run with your Dog - 5 km Gislaved

 1. RUN with your DOG bjuder än en gång in DIG och DIN fyrbenta springare till löpfest 2020!

  Vi vill uppmana fler att löpträna tillsammans med sin hund, och ett sätt att hitta motivation är att anmäla sig till ett löplopp med hund. Ta nu chansen att springa, möta likasinnade och få motivation till träningen.

  Söndagen den 19 april 2020 GISLAVED.

  KLASSER - fler antal klasser än tidigare!
  Vi erbjuder tävlingsklassen 3 km, 5 km resp 7 km. Dam- och herrklass samt motionsklass för par & hybrid - ni springer då två personer med en eller var sin hund respektive med valfritt antal i gruppen - var och en anmäler och betalar för sig

  Givetvis har vi även i år barnklass för dig under 18 år. Är du under 12 år behöver du en vuxen som springer tillsammans med dig. Ange den vuxnes namn i mail till em.wergard@gmail.com

  BANAN OCH START
  Banan söker sig in i skogen med vacker natur och perfekt löpmiljö för både hund och förare. Ni väljer själva vilket tempo ni vill hålla - från gående till full fart fräs. Ni som startar får seeda er själva i anmälan där ni som känner er snabba får starta längre fram. Både ni som vill springa fort och ni som vill ta det lugnare runt spåret är VARMT välkomna! Detta är en hundfest för ALLA som vill motionera med sin hund.

  Start kommer att ske enskilt fo¨r att skapa utrymme och säkerhet fo¨r varje ekipage pa° banan. Ni kan dock ange i anma¨lan om ni a¨r ett par eller trio som o¨nskar starta samtidigt fo¨r att springa ihop - och får därmed samma sluttid.

  ANMÄLAN
  I anmälningsavgiften inga°r medalj och priser till ALLA som går i mål. Vattenstation kommer att finnas i start/målområdet, da¨r ba°de du och din hund kommer att kunna sla¨cka er to¨rst.

  Vi har som mål att öka vårt miljötänk. Vi ber därför er tävlande att ta med egen kåsa/mugg att fylla med vatten efter loppet - allt för att minska användandet av plast! TACK!

  Pris: 350 kr per person - anmälan innan 6 april, därefter 390 kr fram till 13 april.

  Efteranmälan from 14 april fram till på plats 450kr - i mån av plats. Maila em.wergard@gmail.com

  VACCINATION OCH ANSVAR
  Vaccination mot valpsjuka i enlighet med SKK, grundvaccinerad samt återvaccinering vart fjärde år. För mer info se: http://www.skk.se/sv/SKK-klinikwebb/Karens--dopning/SKKs-vaccinationsregler/
  Strikt ägaransvar och deltagande under eget ansvar med egen försäkring - försäkring går att teckna i samband med anmälan via MittLopp.se.


  KONTAKT OCH INFO
  Läs gärna det senaste nytt i vår Facebookgrupp RUN with your DOG för att alltid hålla dig uppdaterad

  Kika även på hashtag #runwithyourdogswe och vårt konto @runwithyourdogswe på instagram och börja redan nu tagga träning ihop med din bästa vän!

  Maila em.wergard@gmail.com för frågor.

  Välkommen med er anmälan!

 2. Löpning
 3. Eva-Marie Wergård
 4. runwithyourdogswe.wordpress.co...
 5. 10% grus, 90% terräng
 6. Gislaved, Gislaved, Jönköping, Sverige