Löpning Köp & Sälj 1 inlägg 877 visningar

Suunto 9 G1 Baro RED BULL X ALPS

1984 • Strängnäs
#1
29 april 2020 - 10:47
Gilla 
Bild uppladdad av Daniel Tegfors
Säljer värsting klockan Suunto 9 G1 Baro RED BULL X ALPS nr 737 av 1137 utgåvor,

NYpris 7690:-, nu endast 3500:-
Klipper in test från hemsidan med info samt länk https://www.suunto.com/sv-se/Produkter/Sportklockor/suunto-9-baro/suunto-9-baro-titanium-red-bull-x-alps-limited-edition/

TOUGH MEETS TOUGHER
Det krävs en tuff person för att klara av 1138 kilometers löpning, vandring och skämflygning genom en av världens svåraste terränger. Red Bull X-Alps anses vara världens tuffaste äventyrslopp, där de tuffa möter de tuffare och där Suunto 9 är den perfekta följeslagaren för att lyckas.
Klockan har genomgått extrema tester, har upp till 120 timmars oavbruten träningsspårning, och är konstruerad för att klara de allra svåraste tävlingarna. Det intelligenta systemet för batteritid med smarta påminnelser säkerställer att klockan håller hela vägen.

Den här begränsade utgåvan finns i en upplaga på 1138 klockor, och varje individuell enhet symboliserar en kilometer av det 1138 kilometer långa loppet. Varje klockas unika nummer är graverat på ytterringen, och förutom den specialanpassade rödfärgade infattningen och silikonarmbandet levereras klockan med ett svart textilarmband med Red Bull X-Alps-logotypen.

Köp klockan Suunto 9 Red Bull X-Alps Limited Edition. Kör hårt. var de befinner sig.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.