Löpning Avancerad träning 4 inlägg 1605 visningar

Innowearable

hxman
1976 • Skåne
#1
20 augusti 2019 - 10:53
Gilla 
Jag fick ett entusiastiskt utskick.

"Innowearable utvecklar den första sensorn för muskel-utmattning som ger idrottare möjlighet att avläsa laktatnivån/mjölksyrenivån momentant utan ett blodprov

Innowearable utvecklar den första sensorn för muskel-utmattning som ger idrottare möjlighet att avläsa laktatnivån/mjölksyrenivån momentant utan ett blodprov.

Sweat and Tears but no Blood!
Laktat eller mjölksyra som det slarvigt brukar kallas, mäts idag genom blodprov under enskilda träningspass oftast i labb-miljö och med denna information lägger man sedan upp sitt träningsprogram. Med vår teknologi kan du istället få direkt feedback om din laktatnivå under träning utan att ta blodprov som ska analyseras. Detta gör vi genom sensorer placerade på lårmuskeln kombinerat med machine-learning algoritmer (AI) och trådlös kommunikation med träningsklocka och mobiltelefon."

Det låter bra för en lekman som jag. Vad säger ni som har koll?

Disclaimer: Jag har ingenting med företaget att göra.

Samuel Sundberg
1973 • Harbo
#2
20 augusti 2019 - 11:37 Redigerad 20 augusti 2019 - 11:37
Gilla 
Det låter ju perfekt för att hålla ordning på de där dubbeltröskel-passen... :)

Om de får det att funka tillräckligt vore det ju nice, men de verkar göra en nyemission för att få in pengar just nu, så det kan ju vara blå dunster för att få investerare att lätta på plånboken. Sorry om jag är lite avvaktande i min respons... :)
hxman
1976 • Skåne
#3
21 augusti 2019 - 08:02
Gilla 
Jo. Med tre pass i veckan så känner jag mig inte direkt i målgruppen själv... Det är ett crowdfunding-projekt
Limhamn
#4
21 augusti 2019 - 14:03
Gilla 
Hej! Karin här VD på Innowearable.

Kul att ni fått information om vårt projekt. Vi kör ett presentations-Webinar imorgon om ni är intresserade att höra mer (länk nedan). I nuläget söker vi precis som Samuel Sundberg skriver efter investerare men vi är också intresserade att komma i kontakt med idrottare för att utveckla en produkt som klockrent användaranpassad.
https://my.demio.com/ref/aeKEvzIOGGhAWk6v

Hoppas vi hörs!
Karin
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.