Löpning Kom igång 2 inlägg 3141 visningar

Löparkompis sökes Hammarbysjöstdad/Södermalm

Andreas Gustafsson
1980 • Södermalm
#1
13 januari 2013 - 23:13
Gilla 
Hej!
Jag har givit mig fan på att dra igång tidigt i år, men jag får inte riktigt tummen ur och de vänner som lovat att hänga på i spåret bangar hela tiden. Jag är inte så värst snabb men jag tror att de senaste inlaggda träningen visar ug var jag ligger. Det spelar eg ingen roll om du är lite snabbare eller lite långsammare, men jag behöver en "sparringspartner" så jag kommer ut när det känns segt rent mentalt. Mitt mål är att springa 3-4 pass i veckan, men jag börjar nog med 2-3 och rundor som ligger under milen. Att köra ett pass i veckan tillsammans borde väl inte var alltför svårt att fixa Jag bor nära sickla udde, men springer gärna lite var stans, Årstaviken, skanstull, Sofia, Hammarby, Nackareservatets västra del: Sickla-Hammarbyhöjden-Hellasgården.. Sugen? Hör av dig
/Andreas
Åsa
1978 • Tyresö
#2
23 januari 2014 - 19:18 Redigerad 23 januari 2014 - 19:19
Gilla 
Handlar det fram för allt om kvällstid?
För annars jobbar jag vardagar dagtid i närheten och springer ibland i samband med jobbet, dvs direkt före, direkt efter eller på någon friskvårdstimme.

Är för närvarande skadad men hoppas på att börja dra igång igen inom en månad, och då vore det bra att springa lite kortare pass. Dvs straxt under milen kanske?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.