Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
dit hjärtat tar mig

stan är full av vatten

Ska jag springa mer än en timme ungefär vill jag ha lite vatten med mig. Vätskebälten sitter inte bra på mig, många ryggsäckar är stora och klumpiga, och jag är dessutom oerhört känslig mot allt som inte sitter perfekt. Jag tål helt enkelt inte minsta lilla rörelse på utrustningen, minsta lilla skumpande irriterar mig.

Jag har haft en liten UltrAspire Spry i många år nu och varit väldigt nöjd med den, men lagom när jag hade börjat tröttna på den råkade sonen smälta hål på vätskeblåsan, och vips var det motiverat att slå till på en Fitly Sub90.

Egentligen hade jag redan beställt den innan olyckan hände, men det kan vi hålla tyst om, ok? Jag köpte den dock INNAN jag skrev det förra inlägget. Jag har fortfarande köpstopp.

Idag fick den följa med ut, och jag är mycket nöjd. Den sitter perfekt, rör sig inte alls och begränsar inte min rörlighet på något sätt.

Eller så är det bara så att jag hittade en sån här väg att springa på och blev så glad åt det.

En stund senare stod jag och betraktade en rovfågel som cirkulerade över en havsvik. Jag vet inte vad det var för sort, jag är dålig på fåglar, men den var mäktig.

Lugna och avslappnade distanspass med utrymme för fotostopp och naturupplevelser är verkligen något av det bästa som finns.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.