PIGGELINA.SE

Raceday

Idag skulle jag ha sprungit Backyard Ultra i Trelleborg men loppet gick samma öde till mötes som nästan alla andra lopp detta konstiga år. Inställt. Istället körs loppet virtuellt, och med min skruttiga höft hade jag naturligtvis inte en tanke på att vara med.

backyard ultra sydkusten

Men så kom en über-fin tisha på posten. Och en finsiher-tröja utan lopp är ju lite no-no. Så tankarna började snurra. Hur springer man en backyard när man är uppe i den makalösa distansen av 6 km?

10 x 670 meter, med start varje heltimme fick nej från Fredrik. Han tyckte det förstörde hela dagen och jag kan lite se hur han tänker!

Så slog det mig. ETT varv är ju också ett varv. Bättre än inget. Så jag anmälde mig. Och tänker kamma hem sistaplatsen med stolthet.

Klockan 10:00 står jag på min egen startlinje. Naturligtvis i Stävie. Jag har en timme på mig att ta mig runt 6,7 km och kan lägga in de promenader jag  vill. Race report kommer!

Nu måste jag äta racegröt och packa tältet…

Inlägget Raceday dök först upp på Piggelina.

1 kommentarer till inlägget

0 •
#1
14 juli 2020 - 21:12
We are exceptionally perceived as a main and free outsider specialized help organization, https://createtaxibookingapp.com/ work in offering the best-specialized help administrations for all standard printer clients
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.