Lyxig sportutrustning – som du bara måste ha

Det finns inget som motiverar en att träna så mycket som riktigt bra sportutrustning. Dels för att den kostat en hel del pengar som man inte vill känna att man har slösat bort, men också för att dessa prylar kan göra hela träningen så mycket mer njutbar! Dessutom är lyxiga produkter oftast mycket snyggare att ha i hemmagymmet.

Här är några exempel på lyxig sportutrustning som varje träningsfreak borde äga!

Löpband

Att springa i skogen är så klart härligt, men för de där regniga dagarna när du inte orkar ge dig ut i leran så är ett löpband helt nödvändigt. Dessutom kan du hålla lite bättre koll på exakt hur långt du sprungit och hur snabbt. Och så kan du kolla på din favoritserie under tiden- hur bra kan det bli, liksom?

Technogym har ett coolt löpband som heter Skillmill, som är månformat. Det har ingen motor, utan du driver den framåt själv. Om du vill springa fortare springer du längre fram på den, om du vill sakta ner springer du längre bak. Detta ger en riktigt bra workout då du inte bara kan springa lite planlöst utan hela tiden måste jobba för att få till en bra balans. Det ser riktigt häftigt ut också!

Roddmaskin

Om du bara ska ha två olika saker i ditt hemmagym så är det ett löpband och en roddmaskin. Rodden ger dig en bra workout för överkroppen och är dessutom skonsam för lederna. Och även här funkar det bra att kolla på Netflix, hehe! 

Ett bra alternativ är WaterRower S1, där man använder ett vattenhjul för att få naturligt motstånd när man ror, precis som när man är ute på sjön! Ju snabbare du ror, desto större blir motståndet. Detta gör att träningen kan bli riktigt tuff, vilket ju är meningen. Varför träna om det inte är jobbigt?

Omega Seamaster

En begagnad Omega Seamaster är en bra investering. Den är snygg på ett sådär härligt sportigt sätt och vattentät ner till 300 meters djup om du blir sugen på en dyktur. Detta är ett lyxigt ur som både påminner dig själv och andra om hur sportig du verkligen är!

Technogym Skillbike

Utvecklad i samarbete med idrottsmän, tränare och forskare är Skillbike den första motionscykeln med riktiga mekaniska växlar och möjlighet att cykla i uppför- och nerförsbackar. Detta gör att du verkligen kan utmana dig själv och cykla riktigt svåra turer, även om du bara är hemma för att det regnar.

Adidas Alphaedge 4D trainers

Om du ska kunna träna ordentligt så behöver du förstås ett par riktigt bra skor. Vad sägs om Adidas Alphaedge 4D? De har en geometrisk struktur som ger oslagbar stabilitet och stöd och som är perfekta att springa i. Sulan är utvecklad genom en metod som kallas Digital Light Synthesis, där man bland annat använder digital ljusprojicering för att skriva ut perfekta former. Dessa skor ger extremt bra grepp och är mycket skonsamma för kroppen att använda. Dessutom ser de riktigt coola ut!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.