Fredagslistan

Med inspiration från Annas onsdagslista gör jag min fredagslista precis som på hennes vis.

Listan med dagens 8

Magpirr. Imorgon lördag är det dags för Tough Viking i Stockholm, jag kan inte annat än bli en aningens nervös. Men samtidigt ska det bli riktigt riktigt roligt. Jag har med mig kollegorna från Isikost.

Outfit. Igår kväll var det denna outfit (bilden under) – vinter frågar ni? Ja, en skulle kunna tro det. Det var 2 plusgrader och storm så det krävdes återigen, lager på lager.

IMG_5687

Jobb. Jobbar kortdag, med planering hela förmiddagen. Yeah! Den känslan. Sedan beger jag mig direkt till tåget som rullar söderut, mot Stockholm.

Påhitt. Hmm, har alltid något bus på gång. Senast gömde jag jobbtelefonen i barnens idélåda på jobbet, gick hem och ringde sedan telefonen, så att min kollega som var kvar skulle få leta. Sjukt kul enligt mig och jag dör av skratt fortfarande.

Träning. Idag är det vila som gäller och uppladdning inför imorgon men igår blev det en kort, kylig och blåsig löprunda. Som förövrigt kändes väldigt bra. Kvicka ben liksom.

Lunch. Idag serveras det kebabgryta och ris på jobbet. Vad käkar ni?

Kvällsplan. Ska ut och käka på restaurang direkt när jag kommer fram till Stockholm – Vart? Det vet jag inte ännu! Får se. Sedan beger mig till hotellet ute på Djurgården för en god natts sömn.

Tacksamhet. Jag är tacksam över mycket! Vilket jag har blivit såå mycket bättre att stanna upp och ta in. Men idag är jag extra tacksam över att jag skapat möjligheten att kunna börja arbeta med det jag brinner för. Berättar mer till veckan.. 

Jag skickar listan vidare, denna gången till Ida, Anna och Malin.

Inlägget Fredagslistan dök först upp på Isikost.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.