Lucka 10 – vinn set för hemmaträning!

lucka-10-hemmatraning

ÄNTLIGEN är lucka 10 öppen! Eftersom den blev lite försenad så får ni även hela söndagen på er att tävla. För det här priset är väl värt att tävla om! Idag kan ni nämligen vinna ett helt set med träningsredskap för hemmaträning, perfekt för den som inte vill, kan eller hinner åka till gymmet. 

hemmatraning

Setet innehåller en tunn träningsmatta med superbra grepp, en foamroller för att massera och töja ut stela muskler, ett gummiband med små “cuffs” på som är perfekt för rumpaktiveringsövningar som exempelvis sidogång, och ett långt och mångsidigt träningsgummiband som man kan använda till det mesta. Totalt är setet värt hela 799 kronor!

För att vinna ska du:

Berätta i en kommentar till det här inlägget varför du gillar hemmaträning. Det bästa svaret vinner hela setet med alla träningsredskapen värt 799 kronor! Och glöm nu inte att ni kan tävla även hela söndagen. Lycka till! 

Tävlingen är avslutad! Läs HÄR vem som vann!

Du har till 23.59 den 11:e december på dig att delta! Fyll i din e-post (publiceras ej) så att jag kan kontakta dig. Vinnaren meddelas den 13:e december här på bloggen, samt via e-post. Glöm inte dela inlägget med dina vänner på facebook, och gå med i julkalenderns facebookevent för att inte missa nästa lucka. Lycka till!

 

The post Lucka 10 – vinn set för hemmaträning! appeared first on Emma Hällbacka.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.