Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Då är man igång

Idag är det midsommarafton. Jag har inte tränat och inte rört mig särskilt mycket. I stället har jag åtnjutit en fin middag med familjen. Vi åt sill följt av lax och sedan jordgubbstårta.

Det var annorlunda för en vecka sedan för då körde jag Vätternrundan tillsammans med några vänner och 20 000 andra deltagare - som nog också måste räknas som vänner. Det blev personbästa 12:13 för min del. Cykeltid var 10:45 vilket betyder att 1:38 ägnades åt annat än cyklande. Jag tror att jag kan komma en bit under 12 timmar med kortare pauser. Vätternrundan karakteriserades av 20 mil regn och 10 mils upptorkande. Trots de jobbiga förhållanden har jag bara bra känslor från loppet. Till loppet hade jag stöd från Bitte innan och efter loppet.

Nu är jag igång med nionde klassikern. Förhoppningsvis går jag i mål med den under Engelbrektsloppet eller vid Öppet spår. Det skulle vara kul att avsluta min tionde klassiker med lidingöloppet, men det kräver att jag klarar av två långa skidlopp under vintern. Vi får se hur det blir.

Om två veckor är det vansbrosimningen och som vanligt ligger jag 100 % efter i träningen. Det blir några korta pass i skanör kommande veckan beroende på väder och vattentemperatur.

När jag blir varm i mina bloggkläder blir det kanske lite mer spännande skrivelser.

 

Tills dess Cykla/simma/jogga lugnt

 

Chris

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.