La Lepre Stanca’s lagmaskin

Alltså, fattar ni hur oerhört smickrande det är att få ett sådant här Twitter skickat till sig inför kvällens Protour!

  
Jag kan säga som så att visst infann det sig visst uns av starstruckness, absolut! (egentligen väldigt många uns men det kan jag inte riktigt med att skriva) Men nu om sanningen ska fram så blev väl vårat lagsamarbete så där. Jag skulle snarare kalla det för kompisintervaller. Det blev nämnligen så att i tävlingshettan hade vi inte den blekaste aning om var vi hade varandra ??

Men till sista spurten hade La Lepre Stanca fått till sin lagmaskin och Calle la sig så han kunde dra igång mig. Vi tog oxå lite hjälp av Gurra så när han drog igång höll LLS sig precis bakom. Tills det blev dax för mig att göra det där sista själv.

Vet ni vad jag gillar med just tävla som lag i cykel? Folk som skriker på mig, alltså de där sista sekunderna när man tänker att man JAG ORKAR INTE EN SEKUND TILL så brölar någon GAAAHHH! eller KOM IGEN! och så blir man taggad till att pressa sig och orka lite till. Visst drogs man med i stämningen och gav allt i den där sista intervallern som är riktigt jävla kräkjobbig.

Men hur gick det då Gustafsson? Jo då för några sekunder så kände jag mig som en vinnare och började fundera på tacktal mm …men.. och det finns alltid ett men…så kom Bagarn som skjuten ur en kanon och vann med en cykellängd ?? Fast det är väl som dom säger…Det viktigaste är inte att vinna utan att delta…men det är klart, det är bara en förlorare som säger så.

Men jag är inte bitter ??

Vi ses på cyklarna

Claes 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.