Test av Footbalace sulor

I snart en månad har jag gått och joggat i ett par footbalance sulor som jag skulle testa åt jogg.se. Jag har alltid haft problem med mycket höga fotvalv och har gjutna sulor till vardags. Men de gjutna sulorna som jag har är av läder och jag har länge önskat mig gjutna sulor i ett material som andas som lämpar sig bättre till träning. 

Footbalance sulorna gjordes på Intersport i Kista C där jag fick hjälp av Christian som förklarade hela processen och var mycket trevlig. Jag genomgick fotanalys medan sulorna värmdes i en speciell värmare. Sedan fick jag stå på de varma sulorna i tre olika positioner för att forma sulorna efter mina fötter. Sedan var det att bara att börja testa!

Jag är mycket nöjd med Footbalance och resultatet har varit över förväntan. Inga skavsår eller blåsor i fötterna. Jag har inte fått ont i fötterna. Tidigare har jag testat Arch Flex sulor men inte varit riktigt nöjd eftersom passformen har varit one fits all vilket inte alls har gett mig den stöd jag behövt. Footbalance är den typen sulor som närmast efterliknar min naturliga fotform och jag är glad att äntligen ha hittat riktigt bra sulor som dessutom är prisvärda. 

Rekomenderar dessa sulor till alla som vill ha bra, prisvärda och slitstarka sulor till träning såväl som till vardags!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.