Det stora kontoret

Avslutade veckan med en joggingtur genom det stora kontoret, helt underbart med solsken och den storslagna naturen i Floda ca 30 km öster om Göteborg. Totalt blev det 8,91 km så den första milen får vänta en stund till och det är ju precis enligt den plan som Runar Gilberg har lagt upp - skynda långsamt Anders.

Det har vart en bra vecka för mig, många bra möten i Oslo och nu några dagar med familj och vänner. I morgon sätter jag mig bak en dator och tar tiden för de deltagare som skall springa Premiärloppet i Skatås, jag och Christer har några projekt tillsammans och långloppstidtagning är ett av dem.

Aprilväder pratas det om varje år och det brukar betyda rejäla omkastningar i väderleken men under dagens träning gav den mig en annan innebörd, ena stunden i sol och medvind så var det rena högsommaren för att i nästa steg med motvind och skugga vara vinter igen. Med rätt kläder, tack Adidas för dem så klarade jag dessa skiftningar galant.

Tror det är sex veckor kvar till GöteborgsVarvet och i år är jag bättre rustad än på länge för mina arbetspass där dagarna brukar vara såväl långa som arbetsamma. Med ytterligare månader av träning så skall jag verkligen vara förberedd kroppsligt och mentalt för mitt andra Oslo Maraton där timmarna i sängen blir mycket begränsade.

Var på kalas där vi firade barnens kusin Niclas som fyller 17 år, på väg hem var det full utryckning med polis och räddningstjänst för det brann i ett höghus i Partille. Hoppas verkligen det gick bra för de boende så att ingen blev skadad man önskar ju att alla skall få en trivsam fredagskväll tillsammans med sin familj och eller sina vänner.

Nästa vecka så blir det träning på tisdag och torsdag, kollega Anna Liljestrand har tackat ja till att medverka i dessa så det blir både trevligt och bra för visst är det kul och socialt att träna tillsammans med någon. Tisdag kör vi långdistans 8 km och på torsdag skall vi springa backintervaller. Jag är nog sjuk men jag ser faktiskt fram till båda de passen.

Nu önskar jag er en god helg - ta hand om dig själv och din omgivning.

Ha det bäst och simma lugnt!

Anders

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.