Min väg mot hälsa och må bra

Tid som försvinner..

Ha.., alla har lika mycket tid, men det är vad vi gör av den som är annorlunda. Jag planerar min träning och min jobbvecka så att det ska passa in med träningspass. När tiden plötsligt inte räcker till eller när det händer oförutsedda händelser som går stick i stäv med mina planer - ja, då ryker oftast min träningstid.

Idag fick jag ta stängningen på jobbet,  handla och efter det kändes det mig övermäktigt att göra någon sorts träning alls. Det blev ingen - så jag får satsa på helgen istället. Tänker på ett blogginlägg där en tjej gick upp 04:15 på morgonen för att hinna med sin träning och då tänker jag : Herregud- det skulle jag aldrig orka, och Herregud vad bra om man kan ändra sin träning på det sättet,

Jag kan vara flexibel, men i rimliga mängder och idag gick det inte. Jag är peppad till nästa träning som får bli på lördag och söndag och då ska jag banne mig ge mig själv ett extrapass för den tid som försvann. Min tid bestämmer jag över så långt jag kan och genom att välja bort tidstjuvar, energitjuvar så laddar jag för detta extrapass. Vad ska jag välja? :-)

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.