Skor från Pearl iZUMi!

Äntligen har den nya serien med skor från Pearl iZUMi dykt upp till försäljning. De finns såklart att köpa från Runnerscorner i vanlig ordning. De som bor i Stockholm kan faktiskt testa dom hos min coach Sophia på Hälsingegatan 11. Kontakta henne innan bara för att komma överrens om en tid.
Modellen heter EM Road N2 herr och kommer som synes i diskreta färger

En bra sammanfattning saxat från Shimano Nordics hemsida:

"I år bestämde vi oss för att göra något enkelt, men som ändå kunde kännas som något extra. Vårt mål var att skapa världens mest följsamma löparupplevelse - utan exotiska geler, dämpningskuddar eller andra högteknologiska tillägg.

Med utgångspunkten "enkelt är bättre" formade och förfinade vi en mellansula som vi sprang i och finslipade lite mer efter varje test. Slutligen hade vi en design som vägleder fötterna och kroppen i en flytande känsla. Vi döpte det till Project E:Motion.

Vi vet att foten och benet inte är statiska medan du springer, utan höjdskillnaden mellan hälen och tårna förändras genom hela steget. Det känns därför logiskt, att skon förändras genom hela löparsteget för att skapa en mer flytande löparkänsla. De flesta löparskor är statiska genom steget, medans Project E:Motion ger en mjuk känsla med en ständigt föränderlig sula genom hela steget. En enkel plattform som anpassar sig efter din kropp för ge stöd till hur just du springer. Mellansulan driver dig framåt med en flytande känsla och en naturlig, ljudlös evighetsmaskins-effekt, som gör din löpning smidigare och mer effektivare."
Och detta är EM Trail N1 dam
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.