Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

10 dagar kvar – Ni betyder så mycket

Ni här hemma kommer att betyda så mycket för oss, jag hoppas att ni förstår det!! Era hälsningar på bloggar och twitter kommer att stärka oss och få oss att gå vidare då det är lite tungt. För det kommer att komma tunga dagar, det vet vi redan nu!

20130318-161406.jpg

Tänk er en dag, regnet öser ner och vi hittar ingenstans att bo inomhus, inser till sist att det är tält som gäller. Sätter upp tältet, har ingen möjlighet till att tvätta kläder den här kvällen, och hade vi det så skulle de aldrig torka… typ 198% luftfuktighet!! Hittar ett ställe att sätta upp tältet på, en bit in i en skog då vi vill komma bort från vägen. Tar fram köket och lagar lite mat, hittar ett lummigt träd som skyddar lite från regnet där vi kan laga maten. Då det regnar och vi fryser så är det bara att gå in i tältet och invänta John Blund. Sova och hoppas på att vi kanske vaknar av solen dagen efter.

Ligger där och babblar om dagen som varit, om den där skrynkliga lilla gumman med det fantastiska leendet som vi mötte. Skolan där vi sprang förbi och fick heja-rop från barnen. Känner dock lite hemlängtan, vi har varit ute länge nu så vi saknar er alla där hemma. Tar fram paddan som har blivit som en liten nallebjörn för oss, det är ju liksom länken hem till er alla. Lyckas faktiskt få koppling och kan surfa in på våra bloggar. Blir så fantastiskt glada, vi har tillsammans nästan tio meddelanden. Läser dem högt för varandra och fäller en tår. Har fått dagens dos av er där hemma, vänder oss om och somnar. Trötta men uppfyllda av alla upplevelser och var och en funderar på sitt håll; vem ska vi möta imorgon?


2 kommentarer till inlägget

Daniel Becker
1973 • Stockholm
#1
19 mars 2013 - 16:35
Att tälta i rumänien och ukraina låter klart spännande. Lycka till, ni är grymma.
1963 • Stockholm
#2
19 mars 2013 - 22:52
Tack Daniel! Tror också det blir grymt i de länderna!!! Och i alla andra, men just Rumänien och Ukraina är nog de länder som känns mest utmanande!! :)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.