If it´s important to you, you will find a way. If not, you`ll find an excuse.

En sträckning och flyttkaos

Gomorron allihopa!

Hoppas er helg varit bra!? Min har varit det om än lite stressig med mycket att göra.

I lördags gick jag upp tidigt och knallade 5 km med lillen innan det var dags att städa hemma och äta fulle. Snart därefter gav jag mig ut på veckans långpass.

Benen var pigga och de första 11 km kändes riktigt lätta. Sen kom vinden.. Det började blåsa rejält och jag hade sedan motvind mest hela tiden resterande del av rundan. Dett gjorde det ganska tungt.. Tog två fikor, en vid 15 km och en vid 22 km. Russin och valnötter stod på menyn som vanligt. Råkade dock äta lite väl mycket på sista fikan (men huur gott är inte russin och valnötter ihop liksom??) och fick sedan springa från den 25:e km med kraftigt illamående. :( Vid km 26 (cirkus) träffade jag på en kompis som jag stannade och pratade med. Lite väl länge fick jag lära mig den hårda vägen.. När jag började springa igen så var jag kraftigt nerkyld i musklerna och råkade sträcka till framsida lår på vänster ben. Detta + illamåendet gjorde de sista km av rundan till en ren plåga.. Det var dock sol hela vägen och det är minsann inte varje lördag. ;) Väl hemma igen hade jag sprungit 31,57 km i snittempo 5:41 min/km.

Efter en dusch och lite mat var det bara att ge sig ut till huset. Här skulle det städas och jag fick (nit?)lotten att ta badrummen och köket. Det var rejält dammigt överallt så det var ett riktigt hästjobb. Kan meddela att det är sådär kul att städa 3 toaletter på en och samma dag också. ;) Hela huset blev dock städat under eftermiddagen. :) Nu har det mesta kommit hem och huset är färdig förutom de saker som vi fortfarande väntar på (och kommer få göra det till i mitten av april), det är mosaiken i köket och garderoberna i hallen.

Stora badrummet. Hann med lite homestyling. :)

Stora badrummet..

Stora badrummet. Vårt nya massagebadkar som kom i veckan. :)

Lilla badrummet. Duschväggar och toalett uppsatt. Duschväggrna kan man skjuta in i hörnet när de inte används- smidigt. :)

Lilla badrummet..

Lilla badrummet. Lite mer homestyling. ;)
 
Del av vardagsrummet. Huur snygg är inte vår "murade" fondvägg?? Jag bara älskar den!! :)
 
På eftermiddagen dök Buster upp och det blev åter livat med två hundar som skulle busa 24/7.. På natten så fick Leon sova i vardagsrummet och Buster i resterande del av huset. Vi kunde dock inte ha honom i sovrummet för han hoppade upp och ner i sängen hela tiden så det var omöjligt att sova. Vi stängde då dörren men då satt han och tjöt utanför- HELA NATTEN!!

Fullt ös medvetslös!!
 
När jag gick upp på söndagen så kände jag mig drogad av sömnbristen. Ut på en liten pw med Buster på 2 km och sedan hem och hämtade Leon för att ta en morgonjogg. Kände av sträckningen (som jag helt glömt bort så förvirrad var jag) men orkade inte springa hem och byta om utan fortsatte (dum som jag var). Det gjorde bara ondare och ondare och efter 5 km så insåg jag att jag inte skulle kunna springa den rundan jag tänkt. Vände då och började springa hemmåt. Lyckades ta mig 1 km till innan det var helt omöjligt att ta ett enda steg till. Jag halt-sprang så ont gjorde det. :( Bara att knalla så fort jag kunde (haltandes) hemmåt. Som grädde på moset så var det 12 minus ute och i löparkläder så kan ni ju tänka er hur det kändes.. Jag höll på att frysa häcken av mig! Gick kortast möjliga väg hem men det blev ändå ytterligare 5 km innan jag var hemma. :(

Efter en dusch och frukost så var det bara att ta tag i packandet av grejer hemma i lägenheten. Vi höll på hela förmiddagen med att sortera, packa och slänga mängder. Då hann vi ändå inte mycket yta, haha. ;)

Senare på eftermiddagen så åkte vi ut till huset med några kartonger. Vi satte även ihop vårt nya köksbord och började med stolarna. Kan tyckas att det är lätt att skruva ihop ett par köksstolar med det var det inte.. Skruvarna var svåra att luta rätt och skruva i och sedan så blev de lätt ojämna. Vi fixade två stycken (av 6) och sedan gav vi upp och åkte hemmåt.

Imorse blev det en morgonprommis med lillen. Sträckningen kändes bättre men inte helt bra så jag ville inte springa än. Det var ändå minus 15 grader så det passade ju bra att gå då. ;)

I eftermiddag så jag vara ledig från träningen och vila upp mig lite efter all sömnbrist i helgen. Träningen får bli lite som den blir nu framöver, flytten går i första hand helt enkelt. :) Hoppas ni får en fin måndag! :)

Kram C

2 kommentarer till inlägget

Anna
1978 • Uddevalla
#1
11 mars 2013 - 10:23
Snyggt de blir :) avis som bara den. Synd med sträckningen bara. Men du verkar ha ett läkekött som slår de mesta. Haha
Camilla Green
1982 • Linköping
#2
11 mars 2013 - 13:21
Tack! :)

Jag är nog ok snart igen. :)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.