Skövde 6-timmars

En härlig och rolig dag i Skövde! Kan inte annat än att vara nöjd med dagen. Jag hade som mål att hålla igång i 6-timmar och det gjorde jag, sedan klarade hag även det andra målet en mara med nästan 10km till. Stannade straxt under 52km, rättare sagt 51943m.

Jag hade härligt sällskap av Ida, Isabella och Leihla hela dagen. Det var en riktigt trevlig och rolig dag i Skövde, tack tjejer!
Visst kändes det att kroppen inte var van vid att springa långt. Kroppen var stel och det vanliga steget jag brukar ha var försvunnet. Kände mig lite som en elefant i ett kylskåp, klumpigt springade och lite stelhet. Men jag hade riktigt roligt coh kroppen höll hela vägen. Samt att jag mår riktigt bra idag!

Vi, tjejer,  höll i hop stora delar av loppet och de 6 timmarna bara flyg iväg. Jag hade en riktigt dipp vid 25km och låren var väldigt stela, men efter lite gång var det som nya igen. Vi fortsatta ta varv efter varv, blandade löpning med gång,  och hade det riktigt trevligt.  Vid ca 4,5 timme var jag iskall om händerna och tappade känslen, trodde nästan jag skulle bryta, fick inte upp värmen trots att jag fick låna ett par vantar till. Men efter något varv, kom jag på att jag hade mina fårskinsvantar i den andra väskan, så jag sprang och hämde dom och händerna tinade upp. Då gick det att fortsätta springa! Kroppen i övrigt kändes bra, lite stelhet bara, men det är väl bara naturligt efter att ha sprungit i nästan 5timmar.

Maradistansen passerades strax efter 5 timmar.  När det vara 25minuter kvar fick jag massor av energi och ökate  tempot väldigt, för att försöka komma upp till 5mil. Som vanligt lyckades jag även i år att räkna fel på ett var, så det blev ett extra varv och slutade på 51943 meter.
Loppet i går känns som en extrem revanch efter sjukdomstiden i höstas. I noverber trodde jag verkligen inte att detta skulle vara möjligt! Jag är så glad, lycklig och framför allt nöjd!

Ett extra stort tack till mitt härliga sällskap under dagen! Grymt bra kämpat av alla som sprang och fantastiska resultat!
Bjuder även på två bilder strax efter målgången

målet               målfoto


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.