Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

En bra recension betyder så mycket

En sak har jag lärt mig det senaste året och det är vilken effekt bra recensioner har på mig. Jag blir så otroligt glad. Med ett ”ordinarie” yrke som civilingenjör kan jag lova att jag är inte bortskämd med spontant beröm, eftersom det är en värld med väldigt lite av den varan. Man löser sina uppgifter och funkar grejerna som dom ska är alla glada men det är inte nödvändigtvis någon som säger något. Eller någon kanske säger något men det är svårt att bedöma om dom kan bedöma jobbet. Ingen tittar under huven för att se hur det är gjort och man får vara nöjd med vetskapen om att man gjort ett bra jobb. Det är en vetskap som kan göra att jag känner mig väldigt nöjd eller stolt. Men inte sprudlande glad.

I torsdags fick jag bli spontant glad av mitt jobb igen. När jag kom hem från lunchlufsen låg senaste numret av Topphälsa i brevlådan och när jag läste rekommendationen av min bok i tidningen blev jag så där sprudlande glad. Det kanske handlar om bekräftelse eller så har det att göra med mitt romantiska förhållande till böcker. Alla recensioner jag läst och alla tips jag själv tittat på genom åren. När någon sen recenserar det jag skrivit hoppar det till i hela kroppen av glädje om dom tyckt om och förstått det dom läst.  Topphälsas recensent hade gjort det och hon uttryckte det på ett sätt som gjorde mig väldigt glad. Så glad att torsdagens eftermiddagspass gick för fort och det fick benen lida för i ett par dagar men det var det värt!

Topphalsa

Om man kan överanvända ordet glad har jag nu gjort det med råge och så får det vara. Jag håller nämligen med Tommy och inte Percy.

Ha det,

Mackan


4 kommentarer till inlägget

Charlotta Sahlström
1972 • Täby
#1
25 februari 2013 - 10:04
Det var du verkligen värd och jag gläds med dig! Precis som du glädjer andra med din kunskap och sunt förnuft.
1967 • www.sapiens.se
#2
25 februari 2013 - 11:03
Tack Charlotta. :-D
1979 • VESSIGEBRO
#3
25 februari 2013 - 14:54
Lilla boken ska beställas idag.... Hoppas på massa insperation till att bli en bra marathon löpare ;)
1967 • www.sapiens.se
#4
25 februari 2013 - 16:38
Kul Alexandra!

Min tanke är att inspirera och att ge mer kött på benen för att lära sig hur man kan lägga upp sin träning och tävling.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.