Camp snowman

I morse var det Camp Snowman igen med Human ambition, idag ute i Vårby. Det blev två timmars långsimning. Där man simmade en stege som visas på fotot här. Först simmade man 50m sen 100m osv, efter varje jämn hundring som efter 200m så skulle första 50:an vara snabb. Vår bana hann simma 3800m, jag simmade dock 50m kortare pga toabesök :-).

Kroppen var trött idag med efter Årets sista långpass men jag kom igång efter en timme. Låg väl sist i min bana men vad gör det, kom in i en skön långpassfart.

 Efter en timma av de två vi skulle simma ställde simtränar Micke fram en Alladinask o lite smågodis. Lyx. En trevlig simmorgon som avslutades med gemensam bastu hos herrarna. Fullproppad var den lilla bastun. Efter det var vi ett gäng som åkte till Heron city för att få lite samvaro och något att äta.

När jag kom hem var sambon på väg ut för en jogg o jag var lite cykelsugen så jag pumpade min Trecktraktor och begav mig ut på en liten cykeltur längs Magelungsvägen. Det är ngt knas med växlarna så det blev tungcyklat uppför backarna. Vid Älvsjö fick jag vända för där var det alldeles för halt. Tappade sen lusten för cyklingen och cyklade hemåt.

När jag kom hem så såg jag att det fattades 15 minuter på min planerade en timmes cykeltur, så då sprang jag den kvarten i stället. Nyttigt att öva att springa efter cykling även om det blev mkt kort.

Nu gäller det bara att hålla sig vaken till tolvslaget.

Gott nytt år!

/ Pernilla

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.