Trail & Inspiration

Latmask-operation, ljusterapi eller börja äta choklad igen..??

Jag vet inte vad det är med mig…
Om det är bristen på träning som gör att latmasken växer. Eller om det är mörkret som dränerar mig på energi. Eller kanske både och?

Jag är så in i bänken trött!! Den lilla energi jag har försvinner på jobbet. Sen när jag gör en sista kraftansträngning och har hämtat tre (ofta skrikande, stojande, busande) barn från dagis/skola och landar hemma så är jag HELT SLUT!
(Kanske är det för att jag inte äter choklad på veckorna och missar sockerchocken..?) ;-)

Jag har även vid tidigare tillfällen känt så här. Eller åtminstone trott att jag har känt så här. Men nu är jag verkligen helt fullständigt slutkörd! Jag hade nog kunnat sova i 24 timmar..! Motivationen är helt borta och det har varit värst sista 1,5 veckan. Blää, vad oinspirerande både jag och bloggen måste vara nu… Sorry, söta ni! :-(

Imorgon är det nog lite lugnare. Ingen storhandling och ingen fotbollsträning för stora grabben (som idag). Då känns det förhoppningsvis lite lättare att ta nya tag och kanske t.o.m.  TA IGEN den här dagen. Ok? Kram på er!


1 kommentarer till inlägget

Alice Sundström
1968 • Gislaved
#1
26 november 2012 - 20:16
Lägg den här dagen till handlingarna, lägg dig i tid ikväll och lägg in en långpromenad imorgon kväll. Hoppas att det hjälper, så hade jag gjort ;)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.