Anmäl mig knapp direkt på JOGG.se

Om sajtenIdag firar Jogg.se 10 år. En decenium med er fantastiska medlemmar som kommer med idéer och förslag. Lägger in och berättar. Vi är så tacksamma att vi får bygga detta stora tillsammans med er. Som tack funderade vi länge och väl över en present. Nåt som skulle göra löparsverige lite roligare.

Efter tusen vändor och idéer tänkte vi:
Ni bygger ju upp Sveriges fetaste tävlingskalender. Känns som att varenda tjädra lopp som finns med. Samtidigt som arrangörerna kämpar med att bygga bra arrangemang sällan kraft över till smidiga betallösningar. Borde vi inte kunna bygga nåt smidigt där man, som inloggad på Jogg, kan anmäla sig med allt förifyllt?

Sagt å gjort. Fräschade upp Tävlingskalendern, la till anmäl-mig-knapp och byggde upp MittLopp - En service med allt vi löpare, å arrangörer, kan behöva. Allt från anmälan till  medalj.

För oss löpare innebär det: Tydlig överblick över loppen, förifylld anmälan, enkel kortbetalning åsså klart!

Först ut att testa är lilla genuina Ryamara, som i fäbodsmiljö bjuder på Mara, halvmara, kvartsmara och ett Cykellopp. Dess grundare Martin beskriver loppet så här: Vi har inga live-band. Ryamara är tusentals känslor, löparglädje och ett mäktigt motlut som ska besegras. Tillbaka till löpningens kärna. By för by.


Lika snabba ut är Team Ultra Sweden som med sin Ultrafestival vill göra anmälan enklare. Direkt anmälan och betalning till deras 48-, 24-, 12-, 100K, 6- och 1-timmarslopp. Med namn och allt. Smidigt från våra dagböcker.

 

Så. Alla alla kära löparvänner. Tack för alla år tillsammans.

 

2 kommentarer till artikeln

Susanne Bornmar
1975 • Linköping
#1
15 mars 2016 - 14:33
Snyggt!
Tyvärr funkar inte "kalender-vyn" särskilt bra i Chrome. Däremot mycket snyggare i Internet Explorer (version 11)
1978 • Göteborg
#2
15 mars 2016 - 19:11
Håll ner ctrl-knappen och tryck på f5 i Chrome så löser det sig nog Susanne. Kul att du gillar det iaf :)
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.