2006 • VARBERG

Uppvärmning för gymmet

Löpning - Upp- / Nerjogg
Planerat in 3 D konsert på Liseberg med Sara. Då verkade kaos la jag ner åkturen upp och tog mig istället för lite mer träning efter fm ridpass

Sakta lunk ville inte komma igång för mycket (då blir de svårt kliva av). Sänger 19 så gällde få in passet i gymmet oxå

30 augusti 2019 - 17:51

4   km
Distans
29:00
Tid
7:15   min/km
Snitt
120
Snittpuls
139
Maxpuls
Puma Faas300D
Total distans: 71 km
Träningspass från 

Kommentarer

Patrik Matsson - 31 augusti 16:51
Synd på konserten. Nog bra, lite lättare för ett renodlat syntband att ''hålla formen''. Kanske hade Ni träffar Erik i vimlet också, är han hemma är han där :-).
Erik "Tricky" Fries - 31 augusti 22:06
Jag var där. :-)
Patrik Matsson - 31 augusti 22:10
Vet :-) We are ... funkar fortfarande, väl..
Erik "Tricky" Fries - 31 augusti 22:22
Riktigt bra konsert, synd att du missade den. Något kaos såg jag inte till. Tjockt med folk framför scenen redan två timmar i förväg men jag hittade ändå en plats i "sweet spot", mitt fram och kanske 15 meter från främre kravallstaketet. Där ser man bra och har bästa ljudet. Lisebergs ljudanläggning måste vara en av de bästa fasta installationerna i landet och hade inga problem att hantera Kraftwerks ganska krävande ljudbild. Ovanligt hög volym för att vara på Liseberg också vilket en gammal lomhörd gubbe som jag uppskattade. På Man/Machine var det bra tryck i basen vill jag lova! Häftiga 3D-projektioner också. Sen kan man förstås inte låta bli att fundera på hur mycket som är inspelat och hur mycket de verkligen spelar live.
Löparkalkylatorn >>

Puls