Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 781 visningar

Vilka skor ska jag ha?

1990 • Sundsvall
#1
11 oktober 2019 - 04:20
Gilla 
Hej kan någon här ge mig ett tips på vilka skor jag ska köpa?

Har legat på 5-6 mil i veckan de senaste året och har sprungit i nike swift move (terrängsula) och ett par gamla nike lunarglide med stabil sula, alltid gått bra, nu köpte jag ett par nike pegasus turbo 2, och har efter 4-5 pass fått problem med löparknä, inte ökat distans eller mängd något, snarare blivit mindre pga. smärtande knä.

Så min fråga är om ni har tips på skor jag ska köpa istället, lunarglidesen är utslitna sen länge och swift move är mest för terräng, vill ha ett par distansskor som lämpar sig för asfalt i halvmaran.

Tacksam för alla tips jag kan få :)
Östermalms IP
#2
11 oktober 2019 - 07:08
Gilla 
Jag vill tipsa om Asics Dynaflyte 3.

Jag köpte ett par såna för en kredit på ett par VF4 i fel storlek. Visste inte vad jag skulle lägga pengarna på, då jag redan har typ allt. Men just dessa hade jag läst gott om.

Har nu hunnit testa några rundor. Det är faktiskt något så ovanligt som ett par både lätta, väldämpade och stabila skor - från Asics!

Så Asics verkar ha gjort ett avsteg från sin tidigare bana med allt tyngre och mer tekniska skor. Det är deras nyaste material i mellansulan, flytefoam heter det visst. Som ska vara avsevärt lättare, men likväl bra dämp.

Prova dem vetja!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.