Löpning Tävlingar & Motionslopp / Lindholmsstafetten 4 inlägg 1306 visningar

Erfarenheter?

Oliver
1984 • Göteborg
#1
18 juli 2019 - 12:42
Gilla 
Tja!

Nån som sprungit Lindholmsstafetten?

Kan den rekommenderas? Är den mer "Fun Runs"-betonad eller finns segment av "tävling"?

Hur är banan? Verkar vara lite väl mycket hård betong om man kollar bilder...Hur pass mycket åskådare brukar kanta banan?

1968 • Floda
#2
19 juli 2019 - 06:22
1 Gilla 
Har inte sprungit men däremot tagit tid de senaste åren och det är blandade insatser. De snabbare lagen upplever jag som riktigt snabba med klubbarna Sävedalen o Kville samt en del företag med riktiga ess före motionärerna. Banan är ju kring Lindholmen Science Park så det är typ asfalt och betong.
1988 • Göteborg
#3
19 juli 2019 - 11:08
1 Gilla 
Jag har sprungit ett par gånger för just Kville som nämns ovan.
Tycker det är en trevlig tillställning och det är kul att för omväxlings skull tävla i lag. Brukar inte vara så mycket publik längs banan med desto fler i mål/startområdet.
Eftersom det inte är det största loppet finns det risk att det blir ensamlöpning på senare sträckor. Förra året hade jag tredjesträckan och sprang mer eller mindre ensam hela vägen.
1979 • Göteborg
#4
21 juli 2019 - 18:07
1 Gilla 
Jag har sprungit stafetten med jobbet. Det är väl mest ett ”jobb-jippo”. ”Alla kan vara med”. Så i princip vad jag har uppfattat det..mest företagslag sen är det ett kliv upp till t.ex att Sävedalen och andra ställer upp med sina löpare. Där är inte mycket folk som hejar. Banan har många tvära svängar mestadels asfalt. Ett år var det bitvis på kullersten.. tror de ändrat de nu..men en kul grej att göra med kollegorna. Ett bra litet tröskelpass kanske..
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.