Löpning Löpning - Triathlon 1 inlägg 3067 visningar

Häng med på torsdagsrunda plus afterrun

1985 • Stockholm
#1
2 juni 2014 - 17:42
Gilla 
Runacademy bjuder in tillsammans med tävlingsloppet Söderrunt till ett gemensamt och energifullt löppass! Passet är helt gratis och likaså den trevliga Afterrun - alla är välkomna att vara med :-)!

Det kommer vara ett lekfullt träningspass där vi övar både löpteknik och du får även testa på att springa intervaller. Alla är välkomna att vara med!

Träningspasset leds av löpcoachen och personliga tränaren Petra Kindlund som är grundare av Runacademy. Hon har själv en lång elitbakgrund som löpare med flera SM-medaljer, 2:a plats från Lidingöloppet och ett VM-silver i snöskolöning.

NÄR, VAR, HUR?
Torsdagen den 5 juni kl 18:00 vid Hornstull. Vi möts kl 18.00 på markplan inne på Hornstulls Handelsplats (Finns en stor skylt där). Vi inväntar alla löpare och sätter av ca 18.10 och passera då även Nordic Wellness på Långholmsgatan 9 för att lämna av våra väskor. Vi är tillbaka i Hornstull ca 19.15-19.30. För dig som vill finns då möjlighet att duscha på Nordic Wellness. Sen väntar en trevlig After Run längst upp i Hornhuset där vi bjuder på pizzabuffé! Goda After Run-vänliga drycker hittas i baren!


Välkommen att vara med!

Anmäl dig via vårt Facebook event: https://www.facebook.com/events/579066055524474/
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.