Ny dag och nya tag!

Igår var en dag av fel morgonrutiner vilket fick mig lite på fel väg under dagen. Inget gick riktigt min väg och känslan i kroppen och tankarna var inte alls rätt. Så måndagen blev enligt mig en dålig dag. Dåliga dagar måste vi dock ha för att kunna uppskatta de bättre dagarna. Men jag lade mig igår med tanken om en bättre tisdag. Sov dock dåligt och vaknade på helt fel humör. Kämpade ändå och lyckades vända känslan under dagen. Och när dagen dessutom slutar med att jag får mer energi än någonsin av någon viktig person och sedan tar mig an ett träningspass och nu sitter här hemma i soffan och känner mig nöjd - ja då blev faktiskt dagen efter en mycket bättre dag.

Jag och du kan ha dåliga dagar, tider och perioder. Men det är av de vi ska lära. Vi ska låta de dåliga få ta plats så vi sedan kan njuta fullt ut av det bra. 
Jag kan mer än jag tror och jag bevisar det mer för mig själv för varje gång jag tar mig upp igen och några steg framåt. Du kan också mer än du tror, jag lovar!

---

Jag utvecklar lite mer vissa blogginlägg här då jogg.se är mer formad för just träning. På mina andra blogg skriver jag om träning också men mer om känslan kring träningen och den personliga utvecklingen i livet.

Men dagens träningspass var inte alls planerat. Jag hade klart för mig att min dag skulle bestå av jobb, möte och lugn tid hemma. Men då en person kan ge så mycket energi så måste den ju användas. Så efter en snabb tallrik med fil, flingor och banan för energi blev det ett pass på gymmet. Inte mer än 30 minuter men tillräckligt för att bli varm, få upp flåset och svettas rejält. Även idag olika styrkeövningar med kroppstungd och vikter för att få igång musklerna i kroppen. Det var så skönt att verkligen ta tag i träningspasset när jag verkligen kände att jag VILLE. Inte träning av dåligt samvete eller tvång, av ren VILJA! Exakt så det ska vara!

Igår var jag less och en bit ner, idag var jag på G

Ingen dag är den andra lik och en ny dag är alltid en ny chans till nya tag!

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.