Häng med på Hornstull-Järna på lördag

På lördag så är det då äntligen dags för den roliga sociala löpningen Hornstull-Järna igen.

Det är nu femte året i rad som det här eventet går av stapeln och i år ska jag äntligen springa med hela vägen igen. Första gången jag var med var 2009 och det var då min första löpning över marathondistansen. Det var helt fantastiskt och jag var salig då vi stod i regn och åskväder och ropade hurra åt oss som för första gången tog oss över fem mil.

Året efter var jag i Davos på träningsläger så då kunde jag inte vara med alls och förra året var jag bara med en kortare bit. Vek av vid Skärholmen och sprang mot Huddinge med Marie. Men i år ska jag vara med hela vägen och jag kommer att vara med och vara farthållare i kaffegruppen. Ja den kallas så den gruppen som har minst bråttom och i stället njuter lite lite längre av stoppen och av själva sträckningen då förstås då vi är ute en längre stund.

Vill du hänga med?

Hornstll-Järna passar alla; Det finns minst tre olika fartgrupper och man kan hänga med från start och sen välja om man vill springa hela vägen eller bara följa med under en delsträcka. Det är ingen anmälan utan alla samlas vid Hornstull på morgonen och så kutar man på. De senaste åren har det varit närmare 100 personer som deltagit, helt fantastiskt tycker jag.

Här kan du läsa mer och diskutera kring löpningen:
Funbeat
Jogg.se
Facebook

Kanske hittar vi såna här efter vägen!
20120703-211846.jpg


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.