"Just idag är jag stark, just idag mår jag bra" - NOT!

Sov gott i natt på Citodon, men väcktes halv sju av min kontinuerliga blodsockermätare som tyckte det var dags att byta sensor... Den ger sig inte heller, utan brummar med några minuters mellanrum tills man faktiskt stänger av och slår igång den igen. När jag väl vaknat dunkade foten lite härligt så att somna om var inte riktigt görbart.

Jag har insett att jag är en smärttålig person, men tror också att smärtstillande inte alltid tar på mig. Tog en tablett i morse, men upplevde bara lite bättring. Tror jag är den enda som uppskattar det tråkiga vädret just nu, för att sitta inne tör inte lika mycket på sinnet då.

Rastlös som jag blir hoppade jag runt och fixade småsaker hemma, vattnade blommor, rensade lite på uteplatsen, och tog en lååååångsam sväng till återvinningen (1 minut hemifrån). Rotade även fram ett par stabila skor att ha inne, att halta fram barfota är nog inte det smartaste just nu.

Runt lunch kändes foten av allt mer, tog ytterligare en tablett. Tog boken och satte mig på uteplatsen i full vinterklädsel. Läste en stund, och sen - pang - så trött! Huvudet som en påse torktumlarludd, ögon i kors, kunde knappt ta in vad det var jag försökte läsa. Slöt ögonen och sov en stund.

Nu - fortfarande trött, fortfarande luddkänsla i huvudet, och foten inte skön alls. Nej, just idag mår jag inte bra.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.