Skogen!

Igår kom Carina på besök och vi drog till skogs tillsammans medan Männen satt kvar i soffan med varsin kopp kaffe och fabulerade. En skön runda blev det för oss, mer promenad än löpning och mer prat än tystnad. Lustigt hur mycket jag uppskattar att få dela mina rundor med någon annan trots att jag ju nästan alltid lufsar dem själv.

Idag körde vovven och jag samma runda fast från andra hållet, lite längre och i lufsfart. En liten extrabit stig, bara för att vädret var vackert, solen sken och jag hade både tid och energi. Vovven hängde såklart glatt på och tillsammans skrapade vi ihop drygt fem kilometer idag – inte så mycket i distans mätt men en härlig runda för humöret

Tog mina Vivobarefoot-skor igen men tyvärr måste jag nog lägga dem i högen för felköp – de är supersköna men snabbsnörningen är sååå dålig och släpper efter en stund och sedan börjar de glappa – irriterande. Funderar på att se om jag kanske helt enkelt kan göra ett extrahål och så byta ut snörningen – inte säker på om det skulle hålla dock… Irriterande.

Såg förresten ett fågelsträck idag – ett riktigt stort ett på väg norrut. Våren är på väg!

Våren är på väg!

Våren är på väg!


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.