Träna med kunskap! Näring för prestation!

Vem är jag?  Längre fram kommer jag presentera mig mer ordentligt. Jag är Fyscoach för Panne Banzai Kianzad (Bantamviktsmästarinnan i Cage Warriors Fighting Championship) och Bilal Musa (soon to be champ). Två otroliga elitidrottare och MMA utövare som jag är tacksam för att göra de bara lite bättre än vad de redan är. Jag ser till att man tränar på rätt sätt, med rätt upplägg, med rätt vila och periodisering.

Men jag tränar inte bara elitidrottare. Jag är PT och instruktör som tränar många andra personer som är nybörjare, mitionärer och träningsnarkomaner. Varför ska träningen vara annorlunda? Jag tycker att så som en elitidrottare tränar ska även alla andra kunna träna. Självklart är vi alla olika men det betyder inte att man ska hålla träningen hemligt för alla andra som inte är elitidrottare. Allt handlar om kunskap kring övningar, intervaller, kombinationer och vila. En MMA fajter måste vara förberedd för allt. En MMA fajter måste ha styrka, kondition, uthållighet, explosivitet och återhämtning. Det gör att träningen för en MMA utövare är komplett och det är den mest effektiva träningen man kan få. 

Nu ska jag berätta vad mitt mål är och det jag vill nå ut för alla som kommer i kontakt med mig. Träna med kunskap! och Näring för prestation! Detta vill jag dela med mig och visa för alla att min träning är för ALLA!!!

Träna med kunskap!  Idag har vi så mycket vi kan komma i kontakt med inom träning och träningsupplägg, men vad är det som funkar för dig? Det är min uppgift, att visa dig hur allt kan funka för just dig. Jag kommer lägga upp videoklipp på träningsupplägg som ni kan följa och pröva. Har ni vägarna förbi Malmö kan man hälsa på mig på KFUM FightZone söndagar kl 13-14.

Näring för prestation!  Mat är allt. men bryt ner maten till näring. Vi behöver näring för att leva. Näring påverkar allt vi gör på jobbet, träning, hemma och helt enkelt vårt liv. Jag kommer även dela med mig lite tips på kost som jag fyller mig själv med. Håll det enkelt! Håll det naturligt!

 

 

En underbar känsla när man lyckas med sina drömamr och mål. Så mycket tid man länger men det är värt det!

(Bild: När Pannie vann och blev första kvinnliga bantmaviktsmästarinnan i CWFC och första svenska kvinnliga MMA utövaren som tar hem guldet)

1 kommentarer till inlägget

1989 • Alingsås
#1
18 mars 2015 - 09:50
Peppen på det här - Skyhög!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.