Regn = gym

Idag blev det gym! Biceps, triceps, mage och crosstrainer i 40 minuter, gick ganska bra men det blev inget mördarpass.
Niklas var och tränade samtidigt så det blev lite snack och flams samtidigt men ibland måste träningen vara lite lätt och rolig för att man ska orka hålla igång den. Niklas däremot tyckte inte att jag skulle skratta när jag körde utan vara fokuserad, han har en poäng men det är inte så lätt ibland? Speciellt inte efter en heldag med föreläning, då kan det lätt spåra ur.

Kroppen kändes ändå pigg efter gårdagens genomkörare, lite träningsvärk i bröstmuskeln och under rumpan precis.. vet inte vad det är för muskel riktigt. Någon som vet?

Passade på att köra lite tåhäv och balansövningar i ett desperat försök att stärka mina vrister, de tar mycket stryk av orienteringen och jag trampar snett allt oftare. Riktigt tråkigt tycker jag men verkar inte ha något val, ska försöka köra tåhävningar varje dag nu är tanken, som en lite utmaning ;)

Justee beställde ny telefon idag, Samsung galaxy s4 och jag vågade mig på en vit! Spännande att se hur fort de inövade iphonerörelsemönstren försvinner, kanske skulle hållt mig till iphone ändå? Om en vecka får jag reda på svaret ;)

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.