LCHF?

Kikade runt lite på nätet för att se vilka bloggar som är populära, för att få tips om vad jag gör för fel eftersom det främst är närmast sörjande och några andra snälla själar som följer mitt skrivande.

Enkelt sagt så verkar det vara LCHF man ska skriva om, det är oerhört populärt vad det verkar och om inte annat så tenderar det att röra upp en del känslor oavsett om man är anhängare av dieten eller inte.


Tänkte inte gå in så mycket mer på dieten i sig idag, kanske blir något i framtiden. Men jag kan väl åtminstone säga att jag inte är en anhängare och inte direkt förstår varför man skulle välja att äta på det sättet. Det beror ju en hel del på vad man har för mål med dieten visserligen. Och självklart måste det vara så att olika personer reagerar annorlunda på olika dieter, som med allt annat. Och eftersom att alla får välja att göra som dom vill, väljer jag att  sålla mig till lägret som inte riktigt förstår poängen.

Så jag vågar lova att det aldrig kommer att bli en LCHF-blogg på den här adressen, trots att jag aldrig blir någon toppbloggare i och med det valet.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.