Träningsläger eller charter?

Imorgon eftermiddag börjar min semester. Första två veckorna blir det stenhård träning (om jag får säga det själv), sedan uppladdning inför SUM och efter SUM springs det nog inte så många meter sista veckan innan det är dags att hoppa upp i sadlen igen.

Min sambo som redan haft en veckas semestern har ägnat tiden åt att planera semester. Inte denna utan nästa! Vi ska åka till Playitas över jul och nyår och det var inte min idé, jag till och med höll emot lite. Tyckte att det var förskråckligt mycket pengar, inte så dyrt, men en farlig massa pengar. Träningsläger och charter i ett, det låter utmärkt i mina öron. Jag får vanligen panik efter en timme i en solstol. Men en timme eller två om dan ska jag nog klara.

Vi åker hela familjen, alla tre, och vi ser fram emot det väldigt mycket.

Jag har ägnat lite tid åt att leta lämpliga löprundor på Fuerteventura och det verkar inte vara det lättaste. Tips tas tacksamt emot! Det ser ut att finnas en fin rygg i Parque Natural de Jandia, undrar om den är löpbar. Rundor på 10-50 km sökes. Att åka buss en bit för att komma till och från är inget hinder.

Finfint morgonpass i morse. 22 km och hemma före klockan åtta. Det ger energi till hela dagen.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.