Härlig dag och alldeles utmattad

Utmattning kan vara av totalt olika slag. Man kan vara utmattad på väldigt många olika sätt. Man kan ha tränat så hårt att alla energidepåer är slut, man kan havarit ,ed om sådant som tröttat ut en psykiskt. Dagens aktiviteter är nog lite av varje.

Jag har haft en fantastisk dag under en klarblå himmel med vänner och familj och sitter nu och ska varva ner för att kunna gå och lägga mig och ladda om för ytterligare en fullspäckad dag.

Vi fick starta dagen ganska tidigt för att vara oss en lördag. Direkt efter frukosten gjorde vi oss klara för en dag på Skansen. De var inte helt lätt att få fart på 3 tonåringar. (Min dotter hade en kompis på besök).

Vi mötte upp mitt Gudbarn och min bror och hans familj.

Varje år ordnar mitt jobb med en familjedag på Skansen. Förra årets beök kan du läsa om här. Vi får mat, karusellbiljetter, ponnyridning, ansiktsmålning och massa annat utöver en heldag på Skansen. Det var så mycket att göra att vi knappt hann titta på djuren.

               

Jag hade planerat tiden in i minsta detalj för att hinna hem och fixa inför dotterns kalas med kompisarna. Men som vanligt när jag planerar minutiöst så spricker schemat av olika anledningar. Denna gång berodde det på att det blev problem med alla färdmedel vi valde för hemfärd. När vi hoppat på spårvagnen från Djurgården till Skansen så stannade spårvagnen redan efter en station. Då hade en Taxi krockat med en annan spårvagn, vilket ledde till en massa köer. Så vi gick av och knallade ut ur Djugårn och över bron för att ta bussen. När vi sedan hoppat på tunnelbanan var det tågköer eller liknande som gjorde att vi blev stående en stund.

Och det sista färdmelet var buss och den fick såklart problem med dörrarna. Så vi fick inte mer än 15 minuter på oss att förbereda inför kalaset.

På vägen hem med bussen var jag så slut att jag nickade till flera gånger. En heldag i friska luften, strålande sol och en heldags promenad med massa aktiviteter, då är man trött sen. Det var inte jättelockande med kalas då och när man dessutom fick stressa fram grejerna. Men jag fick mycket och bra hjälp av sonen och min guddotter.

Att sedan ha kalas för ett gäng 13-14 åriga tjejer, DET tar på krafterna.

Tacos, fruktsallad med glass och grädde stod på menyn. Och så en massa chips, godis och läsk såklart.

När huset blivit tomt kollade vi på film och nu ska den här trötta kroppen som inte orkade med någon löparrunda efter den här dagen, ladda batterierna inför imorgon när vi ska på konfirmation.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.