Första gången för andra gången..

Det har vart en lång och rolig säsong med  hur många tävlingar som helst, nu har det inte vart något på flera veckor, jag kommer inte ens ihåg vilken som var min senaste start..

För 1 år sedan sprang jag Finalloppet i skatås som var min livs andra tävling 18.8Km terräng, så detta ska alltså bli den första tävlingen som jag gör för andra gången.

Nästa säsong och finalloppet ska bli intressant, för jag har gett allt på alla tävlingar och lagt en hyfsat hög ribba tycker jag, så nu när man återvänder och ska göra samma sak igen ska det ska kul att se vart man står. Jag är ganska övertygad om att jag kan nog inte överträffa mig själv alla tävlingar för jag har lyckats pressa ganska bra på några..

Men till Finalloppet, förra året sprang jag på 1:32:03 trots att jag var nybörjare på att löpa var jag riktigt taggad och i bra form då förra året, jag sprang ganska hårt så jag tappade min stortånagel och hade fruktansvärt ont dom sista 5-6 kilometerna så tån var helt svart efteråt, men det gick ändå fort.

 

Nu är det mycket som snurrar i huvudet och jag känner mig ganska disträ och lite mentalt hängig, träningen går dåligt nu och att försöka sköta kosten är en skämt, jag känner mig överviktig för tävling, försöker hitta nya vägar och vända tankarna positivt, men det är inte alltid så lätt att bryta en negativ trend.

 

 

Så ska man åka och tävla mitt uppe i ett elände känns det som, jag vet ju att jag vill göra denna tävlingen och jag kommer bli besviken om jag ställer in den, men det känns motigt.

Jag har en mål på halvmaran att gå under 1:30:00 och då bör jag även gå under samma tid på finalloppet så det är mitt mål oavsett förutsättningarna..

På lördag smäller det.. yeayyy.. =(

 

392 Dagar kvar..

 

 

 


3 kommentarer till inlägget

Elin Nilsson
1985 • Vårgårda
#1
29 oktober 2012 - 22:53
Gillar! Första löptävlingen någonsin (tror jag) för mig :-) Laddar med förkylning och träningsvärk men tror allt att Alingsås kommer äga i spåret ändå :-)
1973 • Alingsås
#2
29 oktober 2012 - 23:13
Det är bara att bryta ihop o komma igen....

Det kommer gå kanon för er båda är jag helt övertygad om....
1983 • Alingsås
#3
30 oktober 2012 - 02:48
kul att vara med på samma tävling igen elin, även fast du vart med på många vid sidan om ;-)

du har rätt anders, måste väl dala för att kunna toppa också =)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.